Schoolkampen


Alles op één locatie

Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart bij Woerden en Breukelen ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen.

Kameryck ligt in recreatiegebied Oortjespad. Dit is een fraai recreatiegebied van ruim 20 hectare met een zwemplas, wandelpaden en diverse speelweides. Vanuit dit gebeid zijn er vele wandel- en fietsmogelijkheden verder het Groen Hart in. Vanuit de Randstad is Kameryck goed bereikbaar. Scholen die Kameryck bezoeken komen vaak per fiets.

Kameryck is een ideale locatie voor schoolkampen omdat het aanbod aan voorzieningen ter plaatse zo breed is. U vindt alles op één locatie om een compleet schoolkamp te organiseren. Dit maakt het voor u als organisator heel eenvoudig om bij Kameryck uw volledige programma te verzorgen. Wij willen graag uw partner zijn en u “ontzorgen” van A tot Z.

Zo bieden wij naast overnachtingsmogelijkheden tevens educatieve en sportieve programma’s en kunnen we de catering voor u verzorgen en desgewenst invulling geven aan de bonte avond.

Prachtig tussen de weilanden ligt deze unieke locatie om te overnachten. In een grote cirkel staan 17 nostalgische pipowagentjes die samen een soort dorpje vormen. Dit “dorp” biedt plaats aan maximaal 66 personen. Elke wagen beschikt over 4 éénpersoons bedden, 1 wagen is uitgerust met een tweepersoons bedstee.

Het wagentje is knus en sfeervol en biedt ook de nodige comfort zoals een goed bed, een opbergkast en een klein keukenblokje. Buiten staat een vuurkorf waar men als groep, in een grote kring omheen kan zitten. De gezamenlijke bijeenkomsten vinden plaats in het buitenpaviljoen. Hierin zijn ook de keukenfaciliteiten ondergebracht. De paviljoentent is sfeervol ingericht met teakhouten banken en wordt, indien nodig, verwarmd met een robuuste Deense houtkachel.

Centraal op het recreatiepark bevindt zich het sanitair gebouw met 6 douches en 4 toiletten. Dit gebouw is in een fraaie landelijke bouwstijl opgetrokken evenals het hoofdgebouw annex restaurant.

Kosten voor verblijf:
1 nacht voor de gehele accommodatie incl. toeristenbelasting € 1100,00
2 nachten voor de gehele accommodatie incl. toeristenbelasting € 2050,00
3 nachten voor de gehele accommodatie incl. toeristenbelasting € 2950,00
4 nachten voor de gehele accommodatie incl. toeristenbelasting € 3800,00

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle Veldhuysjes en de 2 bijbehorende paviljoens/ groepsruimtes.

Vraag meer informatie aan

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“Geweldige locatie. Prima service. Zeer gastvrij. Wij komen zeker terug.”

Meerdaagse bijeenkomst

“Het maakt niet uit op welk tijdstip we komen, Kameryck ziet er altijd tot in de puntjes verzorgt uit. Daar zijn we vooral van onder de indruk, omdat Kameryck zo divers is, met de veldhuysjes, etc.”

Groepsaccomodatie