Menukaart
Van Restaurant 't Ryck

Heerlijk eten bij Restaurant 't Ryck

Bij ons restaurant kun je genieten van uitstekend eten en goede wijn.

Lees meer

Meer lezen

Restaurant 't ryck

Menukaart

Ons restaurant is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is geopend vanaf 12.00 uur voor lunch, borrel en diner. Naast onze vaste menukaart bieden wij een variërend drie- of vier gangenmenu per seizoen, dat het hele jaar door aansluit op het jaargetijde. Zo kun je in ons restaurant en op ons terras aan het water altijd genieten van uitstekend eten dat past bij het seizoen.

Bekijk hier onze menukaarten:
Menukaart Lunch Menukaart Diner

Dranken

Wij werken zonder vaste wijnkaart, maar hebben altijd twaalf wijnen in het assortiment die per glas of fles besteld kunnen worden. Ons aanbod varieert door het jaar, zodat we altijd de perfecte druivensoort of de wijn van het gewenste land van afkomst kunnen presenteren.

In samenwerking met onze lokale partner brouwerij BorrelNoot uit Kamerik bieden wij diverse speciaal bieren, waaronder ons hoogsteigen Kameryck Blondbier, van eigen receptuur gebrouwen op een steenworp afstand van Buitenplaats Kameryck. Dit bier is ook te koop als fraai cadeau, in een luxe verpakking met twee flesjes en één glas.

Reserveren

Voor de lekkere trek die vaak gepaard gaat met een borrel bieden wij koude en warme bittergarnituren, nachos en huisgemaakte kipnuggets van onze smoker. Voor gasten die niet kunnen kiezen is er de Kameryckse Borrelplank: een rijk assortiment van heerlijke kazen, hammen, vers brood en echte van Dobben bitterballen.

Reserveren kan telefonisch, via info@kameryck.nl of via onderstaande button.

Reserveren

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-11.png
header-omgeving-1.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer