Over het restaurant
Bij Restaurant 't Ryck

Restaurant
't Ryck

Restaurant 't Ryck is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Vanaf 12.00 uur is de keuken open en kun je terecht voor lunch, borrel en diner. 
Op maandag zijn wij geopend tot 17.00 uur. Het is helaas niet mogelijk om op maandagavond in Restaurant 't Ryck te dineren. 

Lees meer

Restaurant 't Ryck

Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Het interieur van restaurant ‘t Ryck is eigentijds, fris en warm. Veel natuurlijk materialen en kleuren maken dat de locatie naadloos aansluit op de mooie omgeving van het Groene Hart. Die prachtige omgeving van het restaurant wordt naar binnen gehaald door grote glazen gevels rondom.

Restaurant ’t Ryck is er voor iedereen: kom na je fietstocht door ’t Groene Hart bij ons even tot rust met koffie en een heerlijke lunch. Of kom op onze goed bereikbaare plek, gunstig gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en op een steenworp afstand van omliggende dorpen Woerden en Breukelen, genieten van een heerlijk kwaliteitsdiner.

Uit eigen keuken

Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, open wijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten in ieder geval wel goed. Ons menu is gevarieerd: van dagelijks vers gevangen vis tot heerlijke soepen (uit eigen tuin) en vleesgerechten zoals onze eigen Kameryckse Burger (aanrader!).

Naast de à la carte keuken omarmt ’t Ryck de buitenomgeving, door gebruik te maken van de smoker, barbecues en Afrikaanse braai rondom het mooie terras of bij onze prachtige vuurplaats. Het grillen op houtskool verrijkt het terras met heerlijke geuren waar het water je van in de mond loopt. We verwelkomen je graag bij restaurant ’t Ryck.

Restaurant 't Ryck (onderdeel van Buitenplaats Kameryck)
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
0348-769 022

 

marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck008-1.jpg
marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck012-1.jpg
Meer lezen

Restaurant 't Ryck is Gemeente Winnaar!

Wij zijn heel trots! Restaurant 't Ryck is uitgeroepen tot Gemeente Winnaar met de hoogste waardering én de meeste stemmen in de categorie Restaurant van het jaar! Bedankt voor het stemmen allemaal.

nederlandse-horeca-prijzen-banner-500x500px-restaurant-meeste-stemmen-en-hoogste-waardering.png