Over het restaurant
Bij Restaurant 't Ryck

Restaurant
't Ryck

Restaurant 't Ryck is dagelijks geopend vanaf 10.00. Vanaf 12 uur is de keuken open en kun je terecht voor lunch, borrel en diner. 

Lees meer

Restaurant 't Ryck

Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Het interieur van restaurant ‘t Ryck is eigentijds, fris en warm. Veel natuurlijk materialen en kleuren maken dat de locatie naadloos aansluit op de mooie omgeving van het Groene Hart. Die prachtige omgeving van het restaurant wordt naar binnen gehaald door grote glazen gevels rondom.

’t Ryck is er voor iedereen: kom na je fietstocht door ’t Groene Hart bij ons even tot rust met koffie en een heerlijke lunch. Of kom op onze goed bereikbaare plek, gunstig gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en op een steenworp afstand van omliggende dorpen Woerden en Breukelen, genieten van een heerlijk kwaliteitsdiner.

Uit eigen keuken

Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, open wijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten in ieder geval wel goed. Ons menu is gevarieerd: van dagelijks vers gevangen vis tot heerlijke soepen (uit eigen tuin) en vleesgerechten zoals onze eigen Kameryckse Burger (aanrader!).

Naast de à la carte keuken omarmt ’t Ryck de buitenomgeving, door gebruik te maken van de smoker, barbecues en grills op het mooie terras rondom het restaurant of bij onze prachtige vuurplaats. In juli en augustus serveren we daar elke zondag Kip van de Braai – het grillen op de houtskool verrijkt het terras met heerlijke geuren waar het water je van in de mond loopt. We verwelkomen je graag bij restaurant ’t Ryck.

marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck008-1.jpg
marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck012-1.jpg