Overnachten bij Kameryck


Nostalgische veldhuysjes

Voor meerdaagse bijeenkomsten bieden wij de mogelijkheid om te overnachten in onze nostalgische ”Veldhuysjes”. Na het diner vertrekt u naar de veldhuysjes waar al een knisperend vuurtje brand en waar de kachel is opgestookt.

Van alle gemakken voorzien

Onderdeel van de Veldhuysjes is uw eigen sfeervolle paviljoen. In dit paviljoen is de koelkast gevuld en onder het genot van een drankje praat u bij het kampvuur of bij de houtkachel na over de drukke dag. ’s Nachts ervaart u de oorverdovende stilte van het Groene Hart. De volgende ochtend wordt u gewekt door zingende vogeltjes, waarna in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd. Onder meer vers afgebakken brood en heerlijke koffie zorgen ervoor dat u klaar bent voor een nieuwe dag.

Yoga Workshop

Na het ontbijt is het mogelijk om te starten met een yoga workshop. Onder begeleiding van een professionele instructrice werk je aan energieke houdingen en ademhalingsoefeningen. Bij goed weer vindt de workshop buiten plaats, een unieke ervaring. Na de workshop voel je je weer geheel ontspannen en opgeladen.

Voorzieningen

De huysjes beschikken over vier éénpersoonsbedden. Deze worden voor u opgedekt en ook een handdoek ontbreekt niet. Daarnaast is er een klein keukenblokje waar u zich kunt opfrissen. Uiteraard is er op het hele terrein gratis Wifi.

Centraal bevindt zich het sanitairgebouw met 6 douches en 4 toiletten. Dit gebouw is in een fraaie landelijke bouwstijl opgetrokken evenals het hoofdgebouw annex restaurant. De paviljoentent is sfeervol ingericht met teakhouten banken en wordt, indien nodig, verwarmd met een robuuste Deense houtkachel. Met grote manden met hout dient men zelf de kachel brandend te houden.

Direct een offerte aanvragen

Overnachten in de buurt

Naast overnachten in de “Veldhuysjes” is het ook mogelijk om te overnachten in een hotel in de buurt. Kameryck verzorgt een gratis shuttle service van en naar het hotel. U kunt uw auto gratis bij ons parkeren en wij zorgen voor het vervoer.

Na het diner wordt u bij het hotel afgezet en de volgende ochtend na het ontbijt wordt u weer teruggebracht naar Kameryck voor het vervolg van uw bijeenkomst.

Kameryck werkt samen met Best Western City Hotel Woerden, het Stadshotel Woerden en het Wapen van Harmelen

best-western-city-hotel-woerden
Best Western City Hotel Woerden

Best Western City Hotel Woerden, een prachtig nieuw hotel op drie sterren plus niveau, heeft op 1 februari 2016 zijn deuren geopend in de hoofdstad van het Groene Hart. Het hotel beschikt over 64 kamers en een zeer aangename ontbijt- en loungeruimte. Voor onze gasten serveren wij in onze gezellige bar een heerlijk drankje. Vraag aan onze sales afdeling de aantrekkelijke prijzen.

wapen-van-harmelen
Wapen van Harmelen

Logis Hotel het Wapen van Harmelen ligt in het gezellige dorp Harmelen (tussen Woerden en Utrecht) en slechts op 10 minuten rijden van Kameryck. Het hotel bestaat al sinds 1811. Het hotel beschikt over 42 hotelkamers, waarvan een gedeelte onlangs (2016) is gerenoveerd. De hotelbar is dé ontmoetingsplek voor de lokale bevolking, waardoor u de gezellige sfeer direct voelt bij het warme welkom. Sfeer, gezelligheid en comfort zijn kenmerkend in ons typische familie hotel.

stadshotel-woerden
Stadshotel Woerden

Stadshotel Woerden in het Groene Hart van Holland is een uniek boutique hotel waar, onder de robuuste eikenhouten balken, ouderwetse Hollandse gezelligheid zich op een natuurlijke manier mengt met stijlvol, hedendaags comfort en warme gastvrijheid.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Voorzieningen

  • Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis shuttle service
  • Eigen keuken

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

Kameryck ligt in een rustige, mooie omgeving, het is kleinschalig waardoor er heel veel mogelijk is. Ontbijt, lunch en diner waren prima verzorgd.

Tweedaagse bijeenkomst

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant