Ontdek de Mol Dinner


Ontdek de Mol…aan tafel!

Wie is er nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn vanavond stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen vanavond, of kunt u dat wel? U bent alleen zeker van uw eigen rol vanavond…bent u de Mol?!?

List en bedrog vieren hoogtij

Het nieuwste dinerspel, waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af. Het heerlijke driegangendiner is het enige waarvan u zonder wantrouwen kunt genieten.

In teams gaat u proberen tijdens de diverse opdrachten verdachte acties te ontdekken bij uw collega’s en vrienden. Hoe komt u erachter wie de Mol is, maar belangrijker… hoe zet u de Mol buitenspel? Nadat alle spellen gespeeld zijn, mogen de mollen zich ontmaskeren. In geuren en kleuren zullen ze u vertellen hoe u in het ootje genomen bent!

Wat verwachten wij van u met betrekking tot het arrangement Ontdek de Mol?

Uiterlijk een week voorafgaande aan het arrangement ontvangen wij graag een namenlijst (met voor- en achternamen) van de deelnemers en hun mobiele nummers. Deze gebruiken wij om in het geheim de mollen te instrueren over hun bijzondere taak. Wanneer u bepaalde personen niet geschikt acht voor het uitvoeren van deze taak van Mol dan hoeft u hiervan geen nummers te geven.

Aantal deelnemers: 15 – 100 | Tijdsduur: ca 3,5 uur
Prijs: vanaf € 62,50 p.p.

Inclusief: Professionele spelleider, spelmaterialen, zaalhuur, driegangendiner, prijs voor het winnende team
Exclusief: BTW, consumpties

Vraag direct uw offerte aan:

Ontvangst met 1 uur borrel met 2x warm bittergarnituur: JaNee

Drankarrangement: JaNee


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant