Moorddiner


“Een bloedige bruiloft”

U bent samen met uw collega’s de enige aanwezige getuige…of misschien wel dader(s). Is uw bedrijf of afdeling wel voor 100% te vertrouwen? Kunt u na deze avond nog wel gezamenlijk door één deur het restaurant verlaten? Heeft een collega van u deze bizarre moord gepleegd? Of is hier sprake van een Crime Passionel…

Verplaats u in uw karakter

In dit spannende, tikkeltje ondeugende en vooral interactieve Moord Theaterspel, zeer geschikt voor kleinere groepen, moet u gezamenlijk binnen één avond deze Crime Passionel in passende theaterkleding aan tafel oplossen. Natuurlijk zorgen wij voor een heerlijk diner tussen de drie bedrijven door. Bij aankomst ontvangt u, onder het genot van een welkomstdrankje, uw karakteromschrijving van een professionele acteur en kunt u, onder grote hilariteit, uw bijpassende theaterkleding uitkiezen (let op: verkleden tijdens dit diner is een essentieel onderdeel van het spel)!

Dit Moord Theaterspel is een combinatie van aandachtig luisteren, toneel spelen, leren improviseren, leugens ontdekken, listen ontrafelen complotten ontmantelen en subtiel denkwerk. Daarbij laat u zich inspireren door een goed glas wijn, een driegangendiner en een locatie in stijl ingericht. Wie was nu het passionele liefdespaar of was het toch liefde door de maag? Wat zeker is…u beleeft een passionele theateravond.

Aantal deelnemers: 15 – 100 | Tijdsduur: ca 3,5 uur
Prijs: vanaf € 62,50 p.p.

Inclusief: Professionele entertainer, spelmaterialen met scripts, verhoorrondes en kleding, zaalhuur, driegangendiner
Exclusief: BTW, consumpties

Vraag direct uw offerte aan:

Ontvangst met 1 uur borrel met 2x warm bittergarnituur: JaNee

Drankarrangement: JaNee


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant