Midzomer Sport

 

 

Een sportief dagje uit midden in het Groene Hart.

Midzomer Sport

2020 is het jaar van vakantie in eigen land. Daarom organiseert Buitenplaats Kameryck dit jaar Midzomer Sport. Gedurende de maand augustus kun je alle activiteiten op onze locatie op één dag spelen voor maar € 19,50 per persoon!

 

Reserveren

Reserveer via onderstaand formulier je datum en aantal personen of telefonisch via 0348-400771.

Reserveren


Wil je ook reserveren voor op ons terras of in het restaurant? Dat kan hier of telefonisch via 0348-769022.

 

Activiteiten

Activiteiten vanaf 8 jaar

 • Pitch & Putt
 • Voetgolf
 • Schietclinic (onder begeleiding)
 • GPS Challenge
 • Kano's
 • Doolhof

Alle bovenstaande activiteiten zijn elk één uur te spelen en gaat op basis van inschrijving op de dag zelf.Activiteiten tot 8 jaar

 • Kinderboerderij
 • Ponyrijden
 • Springkussen
 • Doolhof
 • Jenga

 

Algemene informatie

 • 1 t/m 30 augustus 
 • Vanaf 8 jaar: € 19,50 p.p.
 • Tot 8 jaar: € 5,00 p.p
 • Reserveren is verplicht
 • Gratis parkeren

 

whatsapp-image-2020-07-21-at-15.34.58.jpeg

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Bij Kameryck ligt prachtig tussen de weilanden een 18 holes voetgolfbaan. Je schiet de bal vanaf de aftrap richting de vlag of de hole.Op de baan liggen allerlei hindernissen zoals sloten en grondtunnels. Daar moet de bal over- of doorheen en dat is soms nog knap lastig, maar levert vaak wel de nodige hilariteit op. Het is de bedoeling om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Behendigheid en zelfbeheersing, dat is waar het op aan komt. Ook de profs hebben het ontdekt want de spelers van FC Utrecht en jong Feyenoord hebben hier al hun trainingsrondje gelopen.

 

Pitch & Putt

Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Door de "korte" afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Je hoeft dan ook geen GVB te hebben. Iedereen mag de baan op. Met een scorekaartje worden de resultaten bijgehouden. Na afloop is er dan ook een winnaar bekend. Pitch&Putt is overigens ook geschikt voor de gevorderde golfer die op de Pitch & Putt baan zijn korte spel kan trainen.

whatsapp-image-2020-07-21-at-15.34.58-3-.jpeg
whatsapp-image02071-at5.34.57-3.jpeg

Schietclinic

Test je schietvaardigheid met 2 vormen van schieten: handboog,- en luchtbuksschieten.

Alle deelnemers krijgen een scorekaart en kunnen na afloop de resultaten onderling vergelijken. Onze ervaren instructeur begeleiden de deelnemers bij elk schot. Bij minder mooi weer kun je droog staan.

GPS Challenge

De GPS Challenge is een speurtocht door de polder van Kamerik, waarbij je, gestuurd door GPS coördinaten, van de ene plek naar de andere gaat. Op elke plek moeten opdrachten gedaan worden. Steeds worden, in de opdracht, de GPS coördinaten gegeven en navigeer je naar de volgende locatie waar weer een nieuwe opdracht wacht. Samen met jouw team van 5 tot 8 personen ga je dwars door bosschages, langs sloten en door de weilanden en komt  je ook op boerderijen. Zo worden er 12 opdrachten uitgevoerd. Geniet van de prachtige natuur, maar houd ook de oren en ogen open want achter elke boom en onder elke steen kan een aanwijzing liggen voor het volgende coördinaat. Welk team weet de tocht het snelst te volbrengen? En wie puzzelt zich als eerste door de eindopdracht heen? Wie neemt de leiding? Wie voelt zich verantwoordelijk voor de juiste route? Wie lost de vraagstukken op?

N.B. Trek goede schoenen of laarzen aan.

whatsapp-image-2020-07-21-at-12.35.14.jpeg
kameryckse-zomerspelen-7-.jpg

Kano's

Wij hebben zowel driepersoons als eenpersoons kano’s op locatie. Je kunt een heerlijk rondje om de plas varen en genieten van de natuur van het Groene Hart.

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-11.png