Locatiebezoek
Bij buitenplaats Kameryck

Locatiebezoek

Elkaar weer in het echt ontmoeten, iets wat nu niet zo makkelijk kan. Wij kunnen wel een virtuele tour voor je organiseren of een rondleiding geven op onze buitenplaats. Dit zodat je voor je toekomstige evenement een goed beeld krijgt van de enorme mogelijkheden van onze locatie. Wees welkom!

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Virtueel Locatiebezoek

In deze tijden moet je als ondernemer creatief zijn. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat we de eventorganisatoren nu alvast kunnen helpen om de juiste locatie uit te zoeken voor de evenementen die over een tijd weer plaats gaan vinden? 

Zo is het virtuele locatiebezoek geboren. Een live tour door de locatie. We plannen graag een 1 op 1 sessie voor je in met één van onze eventmedewerkers. Deze tour kunnen wij volledig richten op jouw specifieke vragen en/of aanvraag. Het voordeel van een live tour: jij kunt meteen al je vragen stellen en wij kunnen jou direct het antwoord geven. En zo kun je toch onze locatie bezoeken, maar dan gewoon thuis vanaf de keukentafel óf mocht je toch op kantoor zijn vanaf daar! 

Heb je interesse in een virtueel locatiebezoek of wil je liever onze locatie eens in levende lijve zien? Neem contact op via events@kameryck.nl of telefonisch via 0348 400771. 

kameryck-vogelvlucht-2.jpg

Locatietour

Wil je alvast een algemene sfeerimpressie van onze locatie? Of heb je al een locatiebezoek met ons ingepland en ben je gewoon al nieuwsgierig? Bekijk hier onze virtuele tour.

 

1235-img-9323-28842772-flickfeeder-1.jpg
evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-2.png
dji088-1.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer