Locatiebezoek
Bij buitenplaats Kameryck

Locatiebezoek

Wij zijn blij jullie weer te mogen ontvangen en onze prachtige locatie in levende lijve te laten zien. Dus ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor jouw bijeenkomst of event? Neem gerust contact met ons op om een locatiebezoek in te plannen met één van onze eventmedewerkers. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Geen probleem, dan plannen we ook graag een 1 op 1 virtuele tour met je in. 

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Virtueel Locatiebezoek

In deze tijden moet je als ondernemer creatief zijn. Volgens Venuemarketing is de verwachting dat eventorganisatoren straks massaal gaan boeken. Zoekgedrag gaat veranderen en de agenda voor Q3 en Q4 begint voller te raken. Dan rest ons de vraag: hoe kunnen wij er voor zorgen dat we de eventorganisatoren nu alvast kunnen helpen om de juiste locatie uit te zoeken voor de evenementen die zometeen weer plaats gaan vinden? 

Zo is het virtuele locatiebezoek geboren. Een live tour door de locatie. We plannen graag een 1 op 1 sessie voor je in met één van onze eventmedewerkers. Deze tour kunnen wij volledig richten op jouw specifieke vragen en/of aanvraag. Het voordeel van een live tour: jij kunt meteen al je vragen stellen en wij kunnen jou direct het antwoord geven. En zo kun je toch onze locatie bezoeken, maar dan gewoon thuis vanaf de keukentafel óf mocht je toch op kantoor zijn vanaf daar! 

Heb je interesse in een virtueel locatiebezoek of wil je liever onze locatie eens in levende lijve zien? Neem contact op via events@kameryck.nl of telefonisch via 0348 400771. 

kameryck-vogelvlucht-2.jpg

Locatietour

Wil je alvast een algemene sfeerimpressie van onze locatie? Of heb je je al een locatiebezoek met ons ingepland en ben je gewoon al nieuwsgierig? Kijk hier naar onze virtuele tour.

 

1235-img-9323-28842772-flickfeeder-1.jpg
evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-2.png
dji088-1.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer