Kameryckse Zomerspelen; leuke buitenactiviteiten op een prachtige locatie


22 t/m 26 augustus

Van 22 t/m 26 augustus is het weer zover! Tijdens de zomervakantie organiseert Kameryck alweer de derde editie van de Kameryckse Zomerspelen. Deze dag kan jong en oud genieten van allerlei leuke activiteiten voor slechts € 15,00 p.p. (0-3 jaar gratis).

Alle bezoekers krijgen een polsbandje met datum en een plattegrond van het terrein om te zien wat er waar te doen is. Ook dit jaar is er weer een breed aanbod aan land- en wateractiviteiten zoals Pitch&Putt golf, ponyrijden, kanovaren, maar ook het spectaculaire bungeekano, de wipe out sweeper en het voetgolf zitten in het pakket. Voor de hele kleintjes zijn er uiteraard ook genoeg leuke activiteiten. Denk aan een bezoek aan de kinderboerderij en peuterbad (met mooi weer) of de knutseltafel.

Wie het rustig aan wil doen maakt een mooie wandeling rondom de plas of bezoekt de vlindertuin en neemt daarna heerlijk een drankje op het terras aan het water. Uiteraard is ons restaurant deze dag ook geopend voor de lunch. Reserveren is gewenst, voeg bij bericht “Kameryckse Zomerspelen” toe.

De Kameryckse zomerspelen zijn van 22 t/m 26 augustus dagelijks geopend van 11.00 tot 17.30 uur. 

Reserveren voor het evenement is niet nodig, je kan op de dag zelf in ons restaurant een kaartje kopen.

Tot dan!

Klik hier om de brochure te downloaden

Wil je op de hoogte blijven van alle andere leuke activiteiten en ontwikkelingen rondom Kameryck? Meld je dan gauw hier aan voor de nieuwsbrief!

 

collage-zomerspelen