Kameryck Klassiek lunchconcert

kameryck-klassiek-winter

Een all inclusive arrangement met het concert en de totale culinaire omlijsting voor slechts € 55,– p.p.. U wordt ontvangen met koffie of thee en een heerlijk huisgemaakte taartenbuffet. Aansluitend geniet u van het concert, waarna u met een glas Prosecco aan kunt schuiven voor een uitgebreide lunch inclusief dranken uit het Hollands assortiment. Dit alles vindt plaats met uitzicht over de polders en de plas waaraan Kameryck is gelegen. Deze editie, op zondag 18 maart 2018, wordt gepresenteerd door niemand minder dan Bram van der Vlugt! De vorige edities waren unaniem een groot succes. Dit wilt u niet missen!

Deze editie treden op: Hester van der Vlugt en Helena Basilova. Zij spelen de ‘Frühlingssonate’ van Beethoven en de  vioolsonate ‘Opus 108’ van Johannes Brahms. Reserveer snel uw plaatsen en kom genieten bij Kameryck.

Programma

10.30 uur ontvangst met koffie en huisgemaakte taarten
11.15 uur aanvang concert
12.30 uur aanvang lunch inclusief glas prosecco
14.00 uur einde

Kosten

De kosten voor het all-in programma (ontvangst, concert en lunch inclusief dranken) bedragen € 55,00 per persoon. U betaalt bij binnenkomst bij Kameryck, reserveren is verplicht en kan via telefoon of via deze pagina.

Hester van der Vlugt – viool
Helena Basilova – piano

Al op 3 jarige leeftijd begon Hester van der Vlugt met viool spelen. Ze kreeg les van Bouw Lemkes. Aan het conservatorium van Amsterdam deed ze haar bachelor opleiding bij Johannes Leertouwer en haar master opleiding bij Ylja Grubert. Ze volgde lessen bij Herman Krebbers, Vesko Eshkenazy, Emmy Verhey, Phillippe Graffin, Peter Brunt en Joan Berkhemer.

Tijdens haar studie speelde ze in veel jeugdorkesten waaronder het Jeugdorkest Nederland, het Nationaal Jeugdorkest en was
ze concertmeester van het European Union Youth orchestra waar zij werkte met dirigenten als Bernard Haitink, Sir Colin
Davis en Herbert Blomstedt. Tegenwoordig is Hester vast lid van het jonge rebellen collectief Pynarello. Een eigentijds orkest dat zonder dirigent en alles uit het hoofd speelt!

Verder remplaçeert ze bij verschillende orkesten in Nederland waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Gelders
Orkest, het Residentie Orkest en het Ballet Orkest. Daarnaast staat ze regelmatig in de Nederlandse theaters met Van der Vlugt&Co., concertvertellers. Persoonlijke familie verhalen en gedichten verweven met mooie eigentijdse muziek.

Helena Basilova werd geboren in Rusland als dochter van twee pianisten, maar groeide op in Nederland. Helena’s
brede belangstelling voor muziek openbaart zich in haar zeer gevarieerde repertoire. Haar piano-carrière nam een vlucht na de toekenning van de Debuut Serie Concert Tour in 2008. Helena speelde sindsdien in de belangrijkste concertzalen van Nederland, waaronder Het Concertgebouw, Vredenburg en de Oosterpoort. Vervolgens leidde deze tour tot optredens in heel Europa,Zuid-Amerika en de VS. Zo voerde ze onder meer Scriabin’s 9e Sonate op in Carnegie Hall’s Weill Hall, speelde ze het
Tweede Pianoconcert van Shostakovich in het befaamde Symphony Space NYC en maakte ze deel uit van het NYU
Contemporary Music Ensemble.

Sinds 2016 is Helena artistiek leider van een nieuwe concertserie in Amsterdam genaamd: Mevrouw de Uil en is ze hoofdvakdocent piano klassiek aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle.

Reserveren

Datum:


Reserveer direct uw plaatsen

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant