High tea


Heerlijk snoepen van sandwiches en zoetigheden

Gesloten
In januari gaan wij de doorbraak maken van het huidige pand naar het nieuwe pand. Een bijzonder moment waar we erg naar uitkijken. Maar dat betekent helaas ook dat wij de hele maand januari gesloten zijn. In februari verwelkomen wij u graag voor uw zakelijke bijeenkomst in ons nieuwe pand. Aan het bestaande pand zal in de maand februari de laatste hand gelegd worden. 

In maart zal onze locatie in zijn geheel weer open gaan en vanaf dat moment is het mogelijk om weer een high tea te reserveren. Tot dan!

 

Iets te vieren of gezellig bijkletsen en ondertussen heerlijk snoepen van sandwiches en zoetigheden kan met onze Ryckelijke High Tea. Met prachtig uitzicht over het water en de polders vanuit het restaurant of op het terras is het echt genieten. Reserveren voor een high tea kan via de button onderaan de pagina, telefonisch via 0348-400771 of via sales@kameryck.nl. De high tea kost € 24,50 per persoon, uiteraard is uitbreiding met een glas prosecco of diverse soorten koffie mogelijk.

Samenstelling high tea onder voorbehoud van wijzigingen t.g.v. beschikbaarheid producten

high-tea-kameryck-zoet

Zoet

Diverse zoetigheden uit eigen keuken met o.a. brownie, muffins, appelcakejes, spekkoek, slagroomsoesjes en scones met clotted cream en jam. 

high-tea-kameryck-hartig

Hartig

Glaasje met huisgemaakt soep uit het seizoen, diverse sandwiches, hartige scones en een warm saucijzenbroodje. 

high-tea-kameryck-thee

Thee

Verschillende soorten ecologische fairtrade Simon Lévelt thee.

Direct uw high tea reserveren

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant