High Beer en High Wine


Heerlijke wijnen en bieren met heerlijke hapjes

Uitgebreid borrelen bij Kameryck is mogelijk met onze High Beer of High Wine. Sinds 2018 hebben wij ons eigen Kameryck Blond bier op fles, iets waar we trots op zijn. Dit bier, gebrouwen op een flesworp afstand van Kameryck in het dorpje Kamerik, is uiteraard één van de bieren die je gaat proeven. De hapjes bij de High Beer passen bij de geserveerde bieren. Bij het Blond bier komen bijvoorbeeld heerlijke geroosterde kippendijen, maar bij sterkere bieren serveren wij runderwang gerookt op onze eigen smoker.

Daarnaast hebben we altijd 10 open wijnen. Tijdens de High Wine kies je zelf drie glazen wijn van je favoriete druif. Je kunt de keuze uiteraard ook aan ons laten, wij zijn je graag van dienst. Ook bij de High Wine serveren wij heerlijke hapjes, bijvoorbeeld een sandwich met gerookte zalm, een mini carpaccio en een stukje gebakken makreel.

De High Beer en High Wine zijn te reserveren vanaf 4 personen voor € 27,50 per persoon en worden geserveerd tussen 12.00 en 17.00 uur. Bij mooi weer op ons prachtige terras, anders een gezellig plekje binnen. De duur van de High Beer en High Wine is maximaal 2 uur.

Reserveren


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.