Golfclinic op driving range


Golfen voor iedereen!

Bij Kameryck kunt u kennismaken met de golfsport op de Pitch&Putt baan. Dat is eigenlijk een kleine oefengolfbaan waar u geen GVB voor nodig heeft. U slaat maximaal 70 meter vanaf de afslag tot de green waarin de hole is gelegen. Na een korte instructie kunt u 9 of 18 holes lopen. Voor wie wat meer de diepte in wil en een echte golfles wil, biedt Kameryck een golfclinic aan van 1 uur. Hierin worden de belangrijkste technieken van het golfen belicht. De clinic vindt plaats op zowel de driving range als de green en bestaat uit het oefenen van de 3 basisvaardigheden van het golfen:

Pitchen:

Afslaan op de driving range over een afstand van 30 tot 100 meter

Chippen:

Korte slag naar de green

Putten:

Vanaf de green de bal in de hole slaan

Breng het geleerde in de praktijk!

Na de golfclinic kunt u desgewenst nog 9 holes lopen op de Pitch&Putt baan. U kunt dan het geleerde in de praktijk brengen. U krijgt hiervoor 2 uur speeltijd. De groep wordt verdeeld in teams van 4 tot 5 personen. Deze teams gaan afzonderlijk de baan op. Ze spelen volgens het Texas Scramble systeem:

Iedereen slaat af en het spel wordt vervolgd bij ’de best gespeelde bal’. Dit is de bal die het dichtst bij de green ligt. Vanaf deze plek speelt iedereen weer zijn eigen bal voor een tweede poging, dit herhaalt zich ook op de green tot iemand de bal in de hole slaat. Deze speelwijze komt het speelplezier en de speelsnelheid ten goede. Ook is het een ideale manier om de teambuilding te bevorderen.

Golfclinic: (1 uur) € 16,00 p.p. Minimaal 10 personen

Golfclinic + 9 holes Pitch&Putt: (totaal 3 uur) € 24,50 p.p

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant