Events
Bij Kameryck

13 maart

Open dag Buitenplaats Kameryck

groepsfoto-1.jpg

Open dag

Buitenplaats Kameryck opent haar deuren voor nieuwe toppers! Wil je werken bij Buitenplaats Kameryck of weten of dit bedrijf bij jou past? Schrijf je dan in voor de open dag op zaterdag 13 maart en maak kennis met het gezelligste bedrijf van het Groene Hart.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken collega’s voor de spoelkeuken, de bediening, als keukenhulp en als begeleider voor onze sport- en spelactiviteiten.
Tijdens de open dag geven we een korte presentatie en een rondleiding over onze mooie locatie. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen en plannen we graag een afspraak met je in om jou beter te leren kennen en hopelijk met elkaar aan de slag te gaan!

Deze open dag is niet alleen bedoeld voor scholieren en studenten, maar ook voor diegene die toch nog eens de stap naar de horeca wil maken of degene die wat uurtjes over heeft als de kinderen op school zijn en graag iets om handen heeft.
Kortom: iedereen is welkom!

In verband met de Corona-maatregelen is het belangrijk dat je je van tevoren inschrijft op één van de starttijden. De bijeenkomsten starten elk heel uur van 11.00 tot 16.00 uur. Meld je aan via dit formulier. 

Kun je deze dag niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag meer informatie, neem dan contact op met Kees via: kees@kameryck.nl.

Meld je hier aan!


Terug naar overzicht