Events
Bij Kameryck

14 t/m 15 augustus

Midzomer Theater

kopie-van-opening-1-juni.png

De laatste editie van Kameryck Klassiek is al weer van 2011. Daarna kregen wij iedere week wel de vraag wanneer de volgende editie zou komen. Nu hebben wij goed nieuws! Deze zomer gaan we weer iets bijzonders doen. Niet drijvend op het water maar zeker zo idyllisch. Samen met Bram van de vlugt en Kiki Schippers presenteren wij een prachtig en gevarieerd programma.

VOORLOPIG PROGRAMMA  

17:00 uurontvangst
17:30 uuraanvang 3-gangen diner
20:30 uurvoorstelling 1
21:15 uurpauze met hapjes en drankjes in het restaurant en op onze terrassen aan het water
22:00 uurvoorstelling 2
23:00 uureinde voorstellingen, aanvang borrel
00:00 uureinde van de avond

* In geval van slecht weer vindt zowel het diner als het theater binnen plaats.

All inclusive

Midzomer Theater is een all inclusive evenement. Tijdens de hele avond word je, zonder extra kosten uitgebreid culinair verwend met talrijke hapjes en drankjes (bier, wijnen en frisdranken). 

 

Informatie

  • Datum: 14 en 15 augustus
  • Prijs: € 98,50 p.p. (all inlcusive)
  • Rolstoel toegankelijk
  • Gratis parkeren
  • Reizigers met openbaar vervoer kunnen vanaf de treinstation Woerden gebruik maken van de Kameryck Shuttle. Deze gratis Shuttle bus dient u wel minimaal één dag van te voren te reserveren via telefoonnummer (0348) 400 771.

Reserveer hier je tickets!

 

'DE LES' - BRAM VAN DER VLUGT

Een korte en absurdistische klassieker, 70 jaar geleden geschreven door Eugène Ionesco. Sinds 1957 wordt het iedere dag gespeeld in het Theatre de la Huchette in Parijs. Hoewel dit stuk dit jaar z’n 70ste verjaardag beleeft,is het nu misschien wel actueler dan ooit.

Het stuk speelt zich af in de kamer van een klein appartement. Een jong meisje belt aan voor bijles van een bejaarde leraar, met een geweldige reputatie. Naarmate de absurde en onzinnige les vordert, wordt de oude man steeds machtelozer en meer opgewonden, onvoorspelbaarder en gevaarlijker. Het meisje wordt steeds stiller en onzekerder, en krijgt overal pijn. De huishoudster ziet alles, maar ook zij kan een noodlottig einde niet voorkomen.

eeaa5d0dad.jpg

 

KIKI SCHIPPERS

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd de afgelopen vijf jaar al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Op 14 en 15 augustus speelt Kiki een gedeelte van dit nieuwe programma speciaal bij Buitenplaats Kameryck.

kiki-schippers-2.jpg


Terug naar overzicht