Kom gezellig langs bij Kameryck


Bij Kameryck kun je voor bijna alles terecht.

Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart (Woerden/Breukelen), ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie. Gezellig een (groeps)activiteit doen, een familieweekend organiseren of je bruiloft komen vieren? Bij Kameryck kun je voor bijna alles terecht.

Kom met jouw plannen naar ons toe of laat je inspireren door de ideeën die wij wellicht hebben: samen zorgen we voor een onvergetelijke dag. Eerlijke en open communicatie, in het voortraject, op het moment zelf en in het natraject zijn hierbij van groot belang.

Door onze diversiteit in ruimtes en catering is er voor ieder wat wils. Een chique diner, een laagdrempelig en informeel buffet of een knalfeest aan het eind van een prachtige huwelijksdag. Het kan allemaal, en allemaal op één locatie.

Kameryck biedt ook veel leuke groepsactiviteiten. Iedereen die een keer wil golfen kan terecht op onze Pitch en Putt golfbaan. Ook een schietclinic, een rondje voetgolf of een heuse expeditie behoort tot de mogelijkheden. Laat je inspireren en stel je eigen programma samen laat ons een passend voorstel doen.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op, mail naar sales@kameryck.nl of bel 0348-400771.

Samen staan we sterker

Na het eerste locatiebezoek, het voorstel en het uiteindelijk definitief maken van de offerte nemen wij op de dag zelf alle zorg uit handen. De overdracht is gedaan, op de dag zelf nemen we alleen nog even kort het programma door zodat alles helder is. Daarna kunnen jullie gaan genieten en zorgen wij met onze service en gastvrijheid voor een fantastisch samenzijn.

Dieetwensen, allergieën, acute wijzigingen in het programma: wij schakelen en zorgen dat het voor elkaar komt. Buffetten worden en public geopend, personeel wordt door ons zelf opgeleid en ervaren partymanagers houden een oogje in het zeil. Bij vragen is het aanspreekpunt bekend, andersom zullen wij ook in overleg treden op het moment dat dit nodig is. Er is ons ook alles aan gelegen uw gezelschap tot in de puntjes te verzorgen, want wie weet wat daar weer uit voort komt…

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant