Notice: Trying to get property of non-object in /data/sites/web/kamerycknl/www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 2685

Een Sfeervol Eindejaarsfeest


Twinkelende lichtjes en drijvende fakkels

Twinkelende lichtjes, drijvende fakkels, op de achtergrond spelen kerstliedjes langs het wandelpad…het Dickenskoor staat u al in traditionele kleding op te wachten. Verderop draait het varken aan het spit en staat de chef bij de Giant Smoker de heerlijkste gerechten te bereiden. Bij het kampvuur krijgt u een glaasje huisgemaakte glühwein of prosecco: het eindejaarsfeest is begonnen!

Of het nu gaat om een formeel of informeel evenement, een aangeklede borrel of een heerlijk diner met aansluitend een spetterend feest: bij Kameryck bent u ook tijdens de feestdagen aan het juiste adres.

Op onze locatie is ruimte voor elke groepsgrootte tot 400 personen.
Wij kunnen u helpen met de invulling van uw bijeenkomst, zowel op het gebied van catering als op het gebied van entertainment. Samen met u organiseren we dé bijeenkomst om het jaar goed mee af te sluiten.

Kom in contact en krijg meer informatie


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

In januari gaan wij de doorbraak maken van het nieuwe pand naar het huidige pand. Een bijzonder moment waar we erg naar uitkijken. Maar dat betekent helaas ook dat wij de hele maand januari gesloten zijn. In februari verwelkomen wij u graag voor uw zakelijke bijeenkomst in ons nieuwe pand. Aan het bestaande pand zal in de maand februari de laatste hand worden gelegd. In maart zal de gehele locatie weer geopend zijn voor iedereen.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant