COVID-19

Wees welkom

Wij zijn geopend! Uiteraard houden wij ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM. Hoe wij dat doen lees je hieronder.

Algemeen

- Wij houden ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Waar nodig passen wij ons protocol aan.
- Houd verantwoorde afstand van elkaar.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
- Wij verzoeken iedereen om geen handen met elkaar te       
   schudden.
- Blijf thuis bij griepklachten en/of verhoging (luchtweg
   klachten).
- Draag een mondkapje in openbare ruimtes. Al ons 
   personeel draagt ook een mondkapje in openbare ruimtes
   op onze locatie. 

Hygiëne

- Was je handen regelmatig.
- Op verschillende punten op onze locatie staat
   desinfecteermiddel.
- De toiletten worden meerdere keren per dag
   schoongemaakt.
- Er zal ten alle tijden zeep aanwezig zijn op de toiletten.
- Er zullen ten alle tijden tissues en handendrogers
   aanwezig zijn op de toiletten.

 

Ventilatiesysteem bij Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck is voorzien van een volledig modern ventilatiesysteem. Dit maakt het bijeenkomen op onze locatie nóg verantwoorder. Hoe zorgt ons systeem voor een goede ventilatie en luchthuishouding tijdens jouw evenement? 

  • Op het moment dat de huishouding aanstaat (dit is minimaal één uur voor bezetting van de zaal) wordt er continu 'schone' buitenlucht ingeblazen en 'vuile' lucht uit de zaal gefilterd.
  • In de zalen wordt de luchtkwaliteit doorlopend gemeten en door middel van de PPM-score wordt de hoeveelheid verversing op dat moment bepaald. Bij een grote groep in de zalen zal het systeem altijd op 100% draaien, bij kleinere groepen kan dit ook 30% zijn, maar het draait altijd.
  • De lucht uit de zalen wordt niet 'hergebruikt'. 

Daarbij komt dat al onze zalen zijn voorzien van ramen en/of deuren die open kunnen, versere lucht krijg je niet!

COVID - 19 annuleringsvoorwaarden

Indien de situatie zich voordoet dat wij door richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid jullie event niet mogen organiseren, dan is het mogelijk om deze kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum, de aanbetaling mee te nemen naar deze nieuwe eventdatum of je kunt het event kosteloos annuleren.

Kunnen wij jullie event binnen de richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid wel hosten, maar kiezen jullie om het event toch te annuleren, dan gelden onze algemene voorwaarden en kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen. 

De datum van annuleren is de datum waarop de annuleringsvoorwaarden gelden.

Het keurmerk

Na de gehele of gedeeltelijke lockdowns van voorjaar 2020 pakken organisaties de draad weer op en wordt gezocht naar mogelijkheden om de bedrijfsvoering, binnen de richtlijnen, voort te zetten. Kiwa’s keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen helpt daarbij. Het Kiwa-keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen is er voor organisaties die hun COVID-19-maatregelen willen laten toetsen aan de geldende (inter)nationale eisen en eventueel aanvullende branche- of bedrijfsrichtlijnen. In het kader van het keurmerk voert Kiwa periodiek een beoordeling uit, waarbij de protocollen en preventiemaatregelen van een organisatie worden gecontroleerd. Voldoet het beleid om verspreiding van het COVID-19 virus te beperken aan de geldende richtlijnen, dan levert dit een Kiwa-conformiteitsverklaring en keurmerk op.

Klik hier voor meer informatie. 

Bron: Kiwa

mark-haagen-kiwa-verklaring-2.jpg
kiwa-keurmerk-2-1.jpg