COVID-19

Verantwoord bijeenkomen

Na de persconferentie van 13 oktober zijn er weer een aantal nieuwe maatregelen vastgesteld. Zo mogen wij als locatie tot alleen vergaderingen met een hoge urgentie (tot 30 personen) faciliteren. Met 12 zalen en zo'n 20 hectare buitenruimte is er genoeg ruimte om jouw bijeenkomst verantwoord te verzorgen. Voor meer informatie neem gerust contact op via 0348-400771 of stuur een mail naar events@kameryck.nl

Ons restaurant is helaas gesloten tot 11 november, maar wij bezorgen wel weer heerlijke verse maaltijden.

Uiteraard houden wij ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM. Hoe wij dat doen lees je hieronder. 

Algemeen

- Wij houden ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Waar nodig passen wij ons protocol aan.
- Houd verantwoorde afstand van elkaar.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
- Wij verzoeken iedereen om geen handen met elkaar te schudden.
- Blijf thuis bij griepklachten en/of verhoging(luchtweg klachten).
- Onze zaalindelingen zijn volledig aangepast om verantwoord met elkaar bijeen te kunnen komen. 
- Binnen de horeca is het verplicht om te zitten. Wij verzorgen voor iedereen een zitplek, zowel in de zaal als tijdens de cateringmomenten.
- Wij volgend het dringende advies op van het RIVM en de overheid om een mondkapje te dragen. Al ons personeel draagt dan ook een mondkapje in openbare ruimtes op onze locatie. 

Hygiëne

- Was je handen regelmatig.
- Op verschillende punten op onze locatie staat desinfecteermiddel.
- De toiletten worden meerdere keren per dag schoongemaakt.
- Er zal ten alle tijden zeep aanwezig zijn op de toiletten.
- Er zullen ten alle tijden tissues en handendrogers aanwezig zijn op de toiletten.
- Tijdens cateringmomenten bieden wij de catering zo veel mogelijk per persoon aan. Indien er met buffetten gewerkt wordt, staat er desinfectiemiddel bij het buffet.

 

Ventilatiesysteem bij Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck is voorzien van een volledig modern ventilatiesysteem. Dit maakt het bijeenkomen op onze locatie nóg verantwoorder. Hoe zorgt ons systeem voor een goede ventilatie en luchthuishouding tijdens jouw evenement? 

  • Op het moment dat de huishouding aanstaat (dit is minimaal één uur voor bezetting van de zaal) wordt er continu 'schone' buitenlucht ingeblazen en 'vuile' lucht uit de zaal gefilterd.
  • In de zalen wordt de luchtkwaliteit doorlopend gemeten en door middel van de PPM-score wordt de hoeveelheid verversing op dat moment bepaald. Bij een grote groep in de zalen zal het systeem altijd op 100% draaien, bij kleinere groepen kan dit ook 30% zijn, maar het draait altijd.
  • De lucht uit de zalen wordt niet 'hergebruikt'. 

Daarbij komt dat al onze zalen zijn voorzien van ramen en/of deuren die open kunnen, versere lucht krijg je niet!

COVID - 19 annuleringsvoorwaarden

Indien de situatie zich voordoet dat wij door richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid jullie event niet mogen organiseren, dan is het mogelijk om deze kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum, de aanbetaling mee te nemen naar deze nieuwe eventdatum of je kunt het event kosteloos annuleren.

Kunnen wij jullie event binnen de richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid wel hosten, maar kiezen jullie om het event toch te annuleren, dan gelden onze algemene voorwaarden en kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen.