Pop-up Camping
Buitenplaats Kameryck

Faciliteiten & activiteiten

Er is genoeg te doen en er valt genoeg te beleven op de pop-up camping van Buitenplaats Kameryck. Daarnaast zijn er ook nog leuke activiteiten te doen in de buurt. 

Lees meer

Activiteiten op de camping

Buitenplaats Kameryck biedt voor elke gelegenheid een passende activiteit. Hieronder vind je een aantal van onze activiteiten. Bekijk ons uitgebreide aanbod hier op de site.

Pitch & Putt
Pitch&Putt golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. Door de "korte" afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen! Je hoeft dan ook geen GVB te hebben.

Meer info of direct reserveren.

Voetgolf
Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf. Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf een 18 holes baan. Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

Meer info of direct reserveren.

Kano’s
Wanneer je deze wenst te gebruiken, kan je dit aangeven bij het personeel van Buitenplaats Kameryck. Zo kan je samen met je gezelschap kanoën op de plas. Voor de kinderen zijn er zwemvesten op de locatie aanwezig. 
1-persoons kano: € 13,50 per halve dag
3-persoons Canadese kano: € 21,50 per halve dag

GPS-Challenge
Tijdens de GPS Challenge worden teams door bosschages, langs sloten en door weilanden gestuurd om zo op twaalf verschillende plekken opdrachten uit te voeren. Elke juist uitgevoerde opdracht wordt beloond met de coördinaten van de volgende opdracht. Het team die het eerst het eindpunt bereikt wint de GPS Challenge. De opdrachten van de GPS Challenge zijn uitdagend, maar geschikt voor alle leeftijden. Deze activiteit is daarom uitstekend geschikt voor een familie-uitje.

Meer info of direct reserveren

Activiteiten in de omgeving

Je kunt vanuit Buitenplaats Kameryck fiets- of wandeltochten starten, of neem even pauze van je fietstocht om bij ons wat te eten en drinken. Bij ons kun je gratis parkeren en we zijn een servicepunt voor recreanten, met oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen en een schat aan informatie over routes, het recreatieve aanbod en de historie van de regio. Kameryck is tevens onderdeel van het Toeristisch Overstappunt Oortjespad (TOP Oortjespad). Kijk voor meer informatie op de website van TOP Oortjespad.

Meer activiteiten!

Horeca

Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Het interieur van restaurant ‘t Ryck is eigentijds, fris en warm. Veel natuurlijk materialen en kleuren maken dat de locatie naadloos aansluit op de mooie omgeving van het Groene Hart. Die prachtige omgeving van het restaurant wordt naar binnen gehaald door grote glazen gevels rondom.

Bij ons restaurant hoort ook een groot en ruim terras aan het water met uitzicht op de vuurplaats waar de keukenbrigade heerlijke gerechten voor je klaarmaakt.  

Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, een mooie selectie huiswijnen, kaartwijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten en drinken in ieder geval wel goed. 

Ons terras is geopend van 10.00 - 18.00 uur! Reserveren kan hier
Daarnaast kunnen er ook verse broodjes en andere producten besteld worden voor in de ochtend. 

Reserveer hier je tafel

Kinderboerderij

Op het Oortjespad is een unieke kinderboerderij. Uniek, omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn. Geiten, kleinvee zoals konijnen en cavia’s, een landvarken, hangbuik- en minizwijnen, verschillende vogels zoals eenden, ganzen, kalkoenen, pauwen, fazanten, parelhoenders, parkieten, kippen en als je geluk hebt, zie je zelfs een ooievaar. De dieren van de kinderboerderij mogen niet gevoerd worden. Zo weten we zeker dat ze alleen het allerbeste krijgen.

Kinderboerderij Oortjespad is sinds 1 januari 2020 in handen van Buitenplaats Kameryck en bestaat uit een kinderboerderij, recreatieveld met speelvoorzieningen en een peuterbad (geopend met mooi weer).

De kinderboerderij is gelegen naast Buitenplaats Kameryck en is te bereiken door het toegangshek te passeren, gelijk rechts te gaan en het paadje af te lopen. De kinderboerderij is gratis toegankelijk en dagelijks geopend van 9.30 – 17.00 uur. 

 

 

 

Midzomer Theater

Na het succes van vorig jaar hebben we besloten om het concept van Midzomer Theater voort te zetten. Dit jaar presenteren we een prachtig en gevarieerd programma. Midzomer Theater zal buiten op ons grasveld plaatsvinden in een sfeervolle, intieme setting tussen verlichte bomen en brandende fakkels.

Meer informatie

Midzomer Sport

Een sportief dagje uit in het Groene Hart!

2021 is het jaar van vakantie in eigen land. Daarom organiseert Buitenplaats Kameryck dit jaar wederom Midzomer Sport. Gedurende de maand augustus kun je alle activiteiten op onze locatie op één dag spelen voor maar € 19,50 per persoon!

Meer informatie

marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck012-1.jpg
kinderboerderij-oortjespad-1.jpg