Blog
Bij Kameryck

Virtueel Locatiebezoek bij Buitenplaats Kameryck

Virtueel Locatiebezoek

Na het succes van de afgelopen weken hebben wij besloten om elke week een virtueel locatiebezoek te hosten! Elke donderdag. Wekelijks zullen wij nieuwe data beschikbaar maken. 

Volgens Venuemarketing is de verwachting dat eventorganisatoren straks massaal gaan boeken. Zoekgedrag gaat veranderen en de agenda voor Q3 en Q4 begint voller te raken. Hoe kunnen we er voor zorgen dat wij de eventorganisatoren nu vast kunnen helpen om de juiste locatie uit te zoeken voor de evenementen die later weer plaats gaan vinden? Veel zitten nu thuis, met of zonder kinderen. Plannen de dag anders in dan dat zij normaal gesproken zouden doen. Werk en privé lopen momenteel dwars door elkaar heen.

Wij als locatie zijn continue opzoek naar wat wij kunnen betekenen voor de eventorganisator maar óók wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat wij straks weer volop te gekke events kunnen hosten!

En zo is het virtuele locatiebezoek geboren. Een live tour door de locatie. Plan het in je agenda via een link op de dag zelf kun je online via een simpele link van Zoom meedoen aan de tour.

Tijdens deze tour krijgen jullie de locatie te zien én is er tijd om vragen te stellen via de chat. Vragen die belangrijk zijn voor jouw evenement! De vragen kun je intypen en deze zullen wij beantwoorden tijdens de sessie. Lukt het niet om binnen de tijd alle vragen te beantwoorden, dan beantwoorden wij deze met alle liefde na de sessie (dan plannen we een 1 op 1 sessie in of wij beantwoorden deze per mail) mocht dit nodig zijn! Zo kun je toch onze locatie bezoeken, maar dan gewoon thuis vanaf de keukentafel óf mocht je toch op kantoor zijn vanaf daar!

Mocht je het prettig(er) vinden om een 1 op 1 tour in te plannen met één van onze Event medewerkers kan dat uiteraard ook! Laat dat even weten via events@kameryck.nl, dan plannen we dat graag met je in!

En is dit alles straks weer “normaal”, dan hoef jij niet meer een uur (of twee) uit te trekken voor een locatiebezoek. Mocht de drukte echt gaan toenemen straks, is dit een flinke tijdsbesparing. Dit neemt niet weg dat je natuurlijk alsnog van harte welkom bent om onze locatie in levende lijve te bekijken en een heerlijke kop koffie met één van de Event adviseurs te drinken zodra dit weer kan.

Plan direct in!

Plan 7 mei direct in je agenda!
(Download het bestand en sla op in je agenda)

Of open op 7 mei om 15.30 direct deze link om deel te nemen aan de tour. 


Terug naar overzicht