Bedrijfsuitje in Utrecht


Ryckelijk genieten

Kameryck biedt u leuke groepsactiviteiten gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Een compleet verzorgd dagje uit op een prachtige locatie in het Groene Hart. Al onze activiteiten verzorgen wij onder deskundige begeleiding, inclusief introductie. Uiteraard zorgen wij ook voor het nodige sport- en spelmateriaal. Naast plezier staat bij ons de veiligheid voorop!

Neem contact met ons op via sales@kameryck.nl of bel 0348-400771, of vul één van de aanvraagformulieren in bij onderstaande activiteiten.

Organiseren met één telefoontje

Het organiseren van een bedrijfs- of personeelsuitje bij Kameryck onderscheidt zich van anderen doordat u alles kunt regelen met 1 telefoontje of mailtje. U geeft uw wensen door en wij maken een passend voorstel voor uw gezelschap. Door de diversiteit in activiteiten zijn er voor elke groep en voor elk budget mogelijkheden. U kunt zelf één of meerdere activiteiten uitkiezen, of samen met ons kijken naar het best passende programma voor uw gezelschap.

Kleine en grote gezelschappen

Aan de activiteiten kan met zowel kleine als grotere gezelschappen worden deelgenomen. Wij kunnen uw gasten ook een keuzeprogramma bieden of een compleet verzorgde sport(mid)dag organiseren, onderverdeeld in actief, semi-actief en creatief.

Slecht weer alternatief

Het enige wat we bij Kameryck niet voor u kunnen verzorgen is een garantie op lekker weer. De meeste activiteiten kunnen ook bij slecht weer doorgang vinden, omdat deze (deels) overdekt plaatsvinden. Ook zijn er voldoende paraplu’s voor handen. Voor andere activiteiten verzorgen wij in overleg met u een passend alternatief. Uw uitje valt dus nooit in het water!

WKR-Proof bedrijfsuitje

De belastingdienst heeft de regels omtrent de Werk Kosten Regeling (WKR) verscherpt. Voor u als organisator van evenementen of bedrijfsuitjes en voor ons als locatie lijkt dit negatief uit te pakken. Toch zijn er diverse mogelijkheden om uw uitje of evenement (deels) WKR-proof te maken. Lees hier meer over de diverse mogelijkheden bij Kameryck.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Voorzieningen

  • Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis shuttle service
  • Gratis WIFI

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

Hierbij onze complimenten en grote dank. Het is bijzonder goed verlopen en iedereen was razend enthousiast en ook zeker over het eten. Dit is ons zoals je misschien nog weet een aantal jaren niet goed gelukt maar dit was bijzonder goed. We staan dank zij jullie als personeelsvereniging weer op de kaart.

Ik heb vele enthousiaste reacties gehad van collega’s op ons uitje, dus dat is fijn te horen voor ons allen. Men, en ik ook, was positief over hoe gesmeerd het allemaal liep, super goed verzorgd en een prachtige locatie bij jullie.

Ons team heft een topmiddag ervaren bij Kameryck. We waren met 63 man en hebben heel postieve terugkoppeling van veel deelnemers gehad. Pitch&putt was erg leuk. De BBQ zeer goed verzorgd. De service door de medewerkers was prima. Er is goed gezorgd voor de mensen met dieetwensen: op de details is gelet. Bovenal een prachtige locatie.