Schaapfulness
Bij buitenplaats Kameryck

Schaapfulness

Ben je op zoek naar een leuke én leerzame buitenactiviteit voor jouw team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Lees meer

Schaapfulness

Schaapfulness trainingen zijn een unieke combinatie van outdoor, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Deze trainingen zijn uniek in Nederland. Elke training is ontwikkeld om om jullie team kwaliteiten naar het volgende niveau te brengen. Welke waarden zijn voor jullie belangrijk? En wat verstaan jullie onder effectieve communicatie? Deze en meer thema’s kun je onderzoeken tussen de schapen in de heerlijke buitenlucht van Het Groene Hart. 

informatie

  • Aantal deelnemers: 10 - 20
    Groepen kunnen minimaal bestaan uit 10 personen en maximaal uit 20 personen. Is jouw team groter? Dan kun je de groep splitsen en deelnemen in kleinere deel groepen. Is jouw team kleiner? Er zijn ook mogelijkheden vanaf 5 personen. Wil je overleggen over een aanbod dat perfect aansluit op de grootte van jullie team? Neem dan even contact op.
  • Tijdsduur: Ca. 1,5-2 uur
  • Eerste 10 personen € 1.225,00 daarna € 19,50 p.p.

 

 

Voorafgaand aan iedere training sturen wij een formulier toe. Deze ontvangen wij graag ingevuld retour zodat de schaapsherder alle informatie heeft die nodig is om de workshop voor te bereiden. 
Hierin stemmen we af welke onderwerpen evt extra aandacht verdienen tijdens de workshop. Ook evt. motorische beperkingen of andere dingen waarmee we bij jullie team rekening moeten houden. Samen gaan we op zoek naar de beste invulling van het trainingsprogramma en laten we jullie ervaring naadloos aansluiten op actuele ontwikkelingen in
het team.