Kameryck, de evenementenlocatie in Utrecht


Gesloten
In januari gaan wij de doorbraak maken van het huidige pand naar het nieuwe pand. Een bijzonder moment waar we erg naar uitkijken. Maar dat betekent helaas ook dat wij de hele maand januari gesloten zijn. In februari verwelkomen wij u graag voor uw zakelijke bijeenkomst in ons nieuwe pand. Aan het bestaande pand zal in de maand februari de laatste hand gelegd worden.

In maart zal de gehele locatie zijn deuren openen!

Veelzijdige vergaderlocatie Utrecht

Of u nu op zoek bent naar een formele setting voor een klein gezelschap of een plenaire opstelling voor een grote bijeenkomst: door flexibele zaalgroottes creëren wij altijd een passende ruimte. Kameryck nabij Utrecht beschikt over drie sfeervolle paviljoens waarin u letterlijk aan het water en tussen de weilanden een inspirerende sessie kunt organiseren. In plaats van een ‘hei-sessie’ noemen wij dit een ‘wei-sessie’. Van alle gemakken en comfort voorzien, maar net even anders.

Ook van grote evenementen als beurzen of congressen kunnen wij samen met u een succes maken. Door het plaatsen van serres op onze terrassen of flexibele ruimtes op onze locatie ontstaat er een unieke setting.

 
Streekgebonden catering

Door onze sterke verbondenheid met het Groene Hart en alle catering uit te voeren in eigen beheer, hebben we voor elk moment van de dag een streekgebonden cateringaanbod. Bij het ontvangst huisgemaakte zoete lekkernijen, bij de lunch ecologisch brood uit Maarssen met onze eigen biologische sappen en bij het diner of buffet kruiden uit onze eigen kruidentuin.

Het aanbod is zeer divers en per bijeenkomst kunnen we samen met u de inhoud bepalen. Zo zorgen we ervoor dat het totaalproduct van uw bijeenkomst klopt en dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Neem voor meer informatie contact op met sales@kameryck.nl of bel 0348-400771.

kaart-kameryck-nieuw-2

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Voorzieningen

  • Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis shuttle service
  • Eigen keuken

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant