Menukaart Kameryck


Ryckelijk genieten

Lunch- en dinerkaart

Dagelijks kunt u vanaf 12.00 uur gebruik maken van onze uitgebreide kaart. In de wintermaanden zijn wij uitsluitend geopend voor de lunch. Voor dinerreserveringen vanaf 10 personen kunt u contact met ons opnemen.

Buiten de kaart om serveren we maandelijks een Ryckelijk driegangenmenu. Deze gerechten worden u aan tafel uitgelegd en passen perfect in het jaargetijde. Zowel in ons restaurant als op ons terras aan het water is het elke keer weer genieten.

 
Dranken

Na een heerlijk rondje Pitch&Putt of een mooie fiets- of wandeltocht door het Groene Hart is het heerlijk bijkomen met een drankje in ons restaurant of op het terras. Naast ons vaste assortiment hebben we dit voorjaar en deze zomer ook heerlijke drankenspecials op onze kaart staan. Verrassende smoothies, slowjuice sappen en diverse biologische frisdranken.

We werken niet meer met een wijnkaart, maar hebben standaard 12 open wijnen die u per glas of fles kunt bestellen. Dit aanbod varieert, u kunt uit diverse druivensoorten en landen uw favoriete wijn selecteren. Het bierassortiment is uitgebreid met diverse speciaalbieren van brouwerij de Arn uit Rijswijk.

Bij de borrel hoort uiteraard iets lekkers! We hebben heerlijke koude en warme bittergarnituren op de kaart, maar bijvoorbeeld ook malse chicken wings en krokante inktvisringen. Kunt u niet kiezen? Neem dan de Kameryckse Borrelplank: een assortiment aan heerlijke kazen en hammen met vers brood en echte van Dobben bitterballen.

Reserveren kan telefonisch, via sales@kameryck.nl of door de button onderaan deze pagina. In het weekend graag telefonisch reserveren via 0348-400771.

Direct reserveren

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega‚Äôs werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant