Groepsactiviteiten


Voor elke gelegenheid een passende activiteit

Een uitje met familie of vrienden, een sportteam of een vrijgezellendag: voor alle gelegenheden hebben wij een passende activiteit. Al onze activiteiten verzorgen wij onder deskundige begeleiding, inclusief introductie. Uiteraard zorgen wij ook voor het nodige sport- en spelmateriaal. Naast plezier staat bij ons veiligheid voorop!

Voor elk gezelschap een leuke activiteit

Onze groepsactiviteiten kunnen uiteraard gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch of een borrel. U geeft uw wensen door en wij maken een passend voorstel voor uw gezelschap. Door de diversiteit in activiteiten zijn er voor elke groep en voor elk budget mogelijkheden. U kunt zelf één of meerdere activiteiten uitkiezen, of samen met ons kijken naar het best passende programma.

Kleine en grote gezelschappen

Aan de activiteiten kan met zowel kleine als grotere gezelschappen worden deelgenomen. Wij kunnen uw gasten ook een keuzeprogramma bieden of een compleet verzorgde sport(mid)dag organiseren, onderverdeeld in actief, semi-actief en creatief.

Slecht weer alternatief

Het enige wat we bij Kameryck niet voor u kunnen verzorgen is een garantie op lekker weer. De meeste activiteiten kunnen ook bij slecht weer doorgang vinden, omdat deze (deels) overdekt plaatsvinden. Ook zijn er voldoende paraplu’s voor handen. Voor andere activiteiten verzorgen wij in overleg met u een passend alternatief. Uw uitje valt dus nooit in het water!

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant