Het geheim van de Chef


Ryckelijk genieten

Zelden geeft een chef een kijkje in de keuken. Het recept van onze heerlijke witlofsoep bijvoorbeeld houden we echt geheim. Maar wij vinden ook: kennis moet je delen. Daarom delen wij graag de kennis van het maken van een heerlijke Porchetta. Bekijk de video en ga aan de slag.

Je kunt natuurlijk ook inspiratie op komen doen door het gerecht te proeven bij Kameryck. Dit is Ryckelijk Genieten!

Ceviche

Nieuw op onze kaart is heerlijke Ceviche. Ceviche is een van oorsprong Peruviaans gerecht dat de laatste tijd onwijs populair is geworden over de hele wereld. Het gerecht bestaat uit rauwe vis, gemarineerd in zogenaamde tijgermelk (een mengsel van onder andere limoen, peper en knoflook). Door de marinade op basis van limoen of citroen gaart de vis een beetje en ontwikkelt de smaak zich optimaal.

Afhankelijk van de stevigheid van de vissoort moet je de vis een bepaalde tijd garen in de marinade. Hoe steviger de vis, des te langer. Zo kan een zeeduivel vier à zes minuten baden in de tijgermelk, tonijn twee à vier minuten en makreel één à twee minuten.

Ingrediënten voor 4 personen: 4 eetlepel rijstazijn, sap van 2 limoenen, snufje zout, een beetje vers gemalen peper, knoflook naar smaak (ongeveer een 1/2 teentje).

Porchetta

Eerder deelden we al een filmpje over het maken van heerlijke Porchetta.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant