Ons terras is rookvrij

By 24 april 2017Blog
kameryck-pitch-putt-baan

Vanaf 1 mei is het terras van Kameryck rookvrij. Dat is best een dingetje en daar zijn wij ons goed van bewust. Wij zijn bezig om rondom het terras windschermen te plaatsen zodat je als gast nog meer comfort hebt. Nadeel daarvan is dat sigarettenrook dan ook langer blijft hangen. Omdat wij steeds meer geluiden hoorden van gasten dat ze last hebben van anderen die een sigaret of sigaar aan het roken zijn hebben wij deze beslissing genomen.

Niet omdat de wet dat voorschrijft, maar omdat wij ook een beetje de maatschappij volgen. Roken is al heel lang niet hip meer. Jongeren beginnen ook steeds minder met roken. Wij denken dat een koppeling tussen roken en horeca ouderwets is. Vandaar. Voor de mensen die toch een sigaretje willen opsteken vinden wij heus wel een plekje. En voor die mensen heb ik ook heel goed nieuws, zes maanden van het jaar is het terras van jullie en mag je daar gewoon roken (herfst en winter).


Mark

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code